4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

A Clockwork Orange (1971)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, e.a. | Kijk direct
Alex is overdag een keurige, zij het luie scholier. 's Avonds trekt hij er echter met zijn vrienden op uit, waarbij ze een spoor van vernieling achterlaten. Uit verveling verkrachten ze hulpeloze slachtoffers en bedreigen iedereen. Als Alex wordt opgepakt, stemt hij toe om een speciale therapie te ondergaan.



Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Kijk direct
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar één vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen de wereld te redden.



Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a. | Kijk direct
Tim is vastberaden om zijn verloren vader op te sporen. Dat doet hij met behulp van een Pikachu die niet alleen kan praten, maar ook een geweldige detective blijkt te zijn. Al snel stuiten de twee op een groot complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Tim en Pikachu moeten in actie komen om de wereld te beschermen tegen een krachtige schurk.



A Nightmare on Elm Street (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Craven | Cast: Heather Langenkamp, Robert Englund, Amanda Wyss, e.a. | Kijk direct
Nancy wordt geteisterd door verschrikkelijke nachtmerries over een verminkt figuur met een handschoen met superscherpe messen. Al snel komt ze erachter dat haar vrienden soortgelijke nachtmerries hebben. Wanneer sommige tieners doodgaan, beseft ze dat ze wakker moet blijven om de aanvallen van deze moordenaar te overleven. Ze bedenkt een plan om hem te stoppen.



NieuwsFilm

meest populair