Beste oorlogsserie ooit bijna bij Netflix, 'The Crown' op scherp, en eerste beelden 'Oogappels' seizoen 5

Beste oorlogsserie ooit bijna bij Netflix, 'The Crown' op scherp, en eerste beelden 'Oogappels' seizoen 5

Op SerieTotaal vind je de laatste nieuwtjes over series uit binnen- én buitenland.

Fanaten van oorlogsverhalen opgelet: Band of Brothers zal bijna uitkomen bij Netflix. Verder staat de makers van The Crown een grote uitdaging te wachten. Dat, en meer, kwam de afgelopen tijd langs op SerieTotaal.

Hieronder vind je een overzicht van de meest spraakmakende nieuwtjes op SerieTotaal van de afgelopen dagen.

De beste oorlogsserie ooit is straks gewoon te zien op Netflix
Sinds enige tijd verschijnen er regelmatig HBO-series op Netflix. Binnenkort zal ook de miniserie Band of Brothers op Netflix verschijnen.

De serie over de Tweede Wereldoorlog zal vanaf 15 september te zien zijn op Netflix. De tiendelige HBO-miniserie is enorm bekend en heeft een krankzinnig hoge score op IMDb!

De makers van The Crown bereiden zich voor op het meest controversiële moment in de serie
Toen The Crown bedacht werd, wist iedereen dat de serie enorm controversieel zou worden. De serie zou echter ook heel vermakelijk zijn, dus besloot Netflix niet op safe te spelen en deze in 2016 uit te brengen. Nu bereiden de makers zich voor op het meest controversiële moment dat de serie ooit heeft behandeld.

Een van de meest schandelijke gebeurtenissen in het leven van de koninklijke familie was de tragische dood van prinses Diana, de vrouw van prins Charles en de moeder van hun twee zonen William en Harry. Prinses Diana was alom geliefd bij het publiek, maar er gingen altijd veel geruchten rond over haar plek binnen de koninklijke familie.

Razend populaire NPO-serie Oogappels seizoen 5 krijgt veelbelovende trailer
Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlands drama: een vijfde seizoen van de serie Oogappels komt eraan - op 13 september zal de dramaserie online komen.

Een nieuwe fase dient zich aan bij de vier gezinnen: relaties gaan kapot, carrières volgen een ander pad dan gewenst en ouders zwaaien hun kinderen uit. Maar ook komen nieuwe uitdagingen in zicht, waarbij de kinderen zichzelf kunnen bewijzen.



NieuwsFilm

meest populair