Zien we Arnold Schwarzenegger straks in het vervolg op de 'Predator'-film 'Prey'?

Zien we Arnold Schwarzenegger straks in het vervolg op de 'Predator'-film 'Prey'?

He'll be back?

Vorig jaar verscheen de verrassende Predator-film Prey op Disney+. De film was exclusief te zien op streamingplatforms, maar het werd zo goed ontvangen dat het net zo goed in de bios uit had kunnen komen. Een vervolg is nog niet officieel bekend, maar regisseur Dan Trachtenburg staat open voor de terugkeer van een bekend gezicht.

In een interview met Variety ging Trachtenburg in op de mogelijke terugkeer van niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in een potentieel vervolg op Prey.

Er is nog tijd
Trachtenburg vertelde in het verleden al dat er nog geen concrete plannen zijn voor een Prey-vervolg, maar dat weerhoudt hem niet om te praten over de terugkeer van Dutch (Schwarzenegger):

"Ik weet niet hoe ik dingen moet doen, maar ik leer hoe ik dingen moet doen. Ik heb vernomen dat er een poging is gedaan om Arnold in Predators te krijgen. Het enige wat ik wil zeggen is: er is nog tijd voor die jongens. Ze bestaan nog steeds, en zou dat niet geweldig zijn?"

200 jaar verschil
In het geval dat Dutch terugkeert in de volgende Predator-film, zal er geen connectie zijn met de personages uit Prey. Er zit namelijk ruim 200 jaar verschil tussen de gebeurtenissen van Prey en de originele Predator.


Heb je Prey nog niet gezien? Dan kun je de film nu kijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair