'Benedetta'-actrice schittert opnieuw op het grote doek in broeierige arthouse-romcom

'Benedetta'-actrice schittert opnieuw op het grote doek in broeierige arthouse-romcom

Vanaf morgen te zien!

De Franse filmmaakster Rebecca Zlotowski onderzoekt in haar nieuwe film Les Enfants des Autres de vele vormen die ouderschap kunnen aannemen en baseerde het verhaal deels op haar eigen ervaringen.

Zlotowski werkte voor dit project samen met de Belgische topactrice Virginie Efira die onlangs nog één van de belangrijkste Franse filmprijzen in ontvangst mocht nemen. (klik hier voor het artikel) Je kunt haar kennen van onder andere haar bij- en hoofdrol in respectievelijk de Franse topfilms Elle en Benedetta van 'onze eigen' Paul Verhoeven.

Plot
Lerares Rachel (Efira) tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali, die ze tijdens een gitaarles leert kennen. Al snel raakt ze ook verknocht aan zijn vierjarige dochter Leila en krijgt ze ook te maken met de moeder van het meisje.

In deze nieuwe situatie ervaart Rachel niet alleen moedergevoelens voor Leila en alle risico's die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen, maar begint ze ook haar eigen kinderwens te herontdekken.

Sterk
In de trailer zien we dat dit een 'rechtdoorzee'-drama gaat worden waarin een prachtige karakterstudie wordt gedaan naar een vrouw van middelbare leeftijd die plots toch haar hele leven omgooit.


Les Enfants des Autres is vanaf 31 augustus te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair