Waarom de hoofdrolspeler van 'Gladiator 2' niet met Russell Crowe wilde praten

Waarom de hoofdrolspeler van 'Gladiator 2' niet met Russell Crowe wilde praten

Paul Mescal had er geen behoefte aan.

De productie van Ridley Scotts Gladiator 2 was in volle gang, totdat de acteursstaking enkele maanden geleden begon. Hoofdrolspeler Paul Mescal heeft nog wel een interview gegeven aan Esquire waarin de film aan bod kwam.

Mescal heeft een vrij voor de hand liggende reden dat hij geen contact heeft gehad met Russell Crowe, die natuurlijk de hoofdrol van Maximus speelde in de originele film, over Gladiator 2.

Totaal gescheiden
Mescal vertolkt de hoofdrol van Lucius, de zoon van Lucilla (Connie Nielson) en het neefje van Commodus (Joaquin Phoenix). De acteur vertelt nu waarom hij nog helemaal niet heeft gesproken met Crowe:

"Ik weet niet waar we het over zouden hebben. Ik zou graag zijn verhalen over het filmen willen horen, maar het personage is totaal gescheiden."

Topcast
Ridley Scott blijft op zijn 85e nog behoorlijk druk. Dit jaar komt zijn nieuwe film Napoleon met Joaquin Phoenix uit en hij was al volop bezig met de regie van Gladiator 2.


Scott heeft zoals gewoonlijk weer een uitmuntende cast bij elkaar gekregen voor het vervolg. Naast Mescal zijn ook onder andere Pedro Pascal (The Last of Us), Denzel Washington (Training Day) en Joseph Quinn (Stranger Things) van de partij.

NieuwsFilm

meest populair