Strakke eerste trailer David Finchers Netflix-thriller 'The Killer'

Strakke eerste trailer David Finchers Netflix-thriller 'The Killer'

Stick to the plan.

Netflix heeft zojuist de eerste trailer van David Finchers (Fight Club, The Social Network) nieuwste film The Killer uitgebracht. De kort maar krachtige trailer belooft strakke actie en veel spanning.

Fincher zet zijn samenwerking met Netflix na Mindhunter en Mank eindelijk weer voort met de veelbelovende thriller The Killer. Michael Fassbender (Shame) speelt de hoofdrol van de desbetreffende 'Killer'.

Synopsis
The Killer is een verfilming van de gelijknamige Franse graphic novels die voor het eerst in 1998 werden gepubliceerd. De officiële synopsis van de film luidt als volgt:

"Na een noodlottige bijna-ongeluk gaat een huurmoordenaar de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht die volgens hem niet persoonlijk is."

Details
Fincher heeft voor zijn nieuwe film weer een ware topcast bij elkaar gekregen. Naast Fassbender zijn onder andere Tilda Swinton (Okja), Charles Parnell (Top Gun: Maverick), Arliss Howard (Full Metal Jacket) en Kerry O'Malley (1923).


Morgen begint de 80ste editie van het filmfestival in Venetië. The Killer gaat op 3 september tijdens het festival in première. Eind oktober is de film in de Verenigde Staten in een aantal bioscopen te zien voor de Netflix-release op 10 november. Of de film ook in Nederland te zien is in de bioscoop, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair