Deze epische fantasyfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze epische fantasyfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Gods of Egypt met Gerard Butler en Nikolaj Coster-Waldau gooit hoge ogen op Netflix.

Nog maar net staat de fantasy-actiefilm Gods of Egypt op Netflix en nu al is de film van regisseur Alex Proyas (Dark City, I, Robot) terug te vinden in de Netflix Top 10. De film staat op plaats negen, maar gaat ongetwijfeld nog wat plaatsen omhoog.

De prijzige Hollywoodfilm heeft rollen voor enkele grote namen, zoals Nikolaj Coster-Waldau, Brenton Thwaites, Chadwick Boseman, Élodie Yung, Courtney Eaton, Rufus Sewell, Gerard Butler en Geoffrey Rush. Netflix omschrijft de film als "meeslepend, explosief" en "episch".

Matig ontvangen
Ondanks de hoopvolle trailer werd de film matig ontvangen. Zeker de recensenten waren niet erg te spreken over de $140 miljoen kostende fantasyfilm. De Tomatometer op Rotten Tomatoes komt niet verder dan 14 procent. De IMDb noteert een 5,4/10 en Moviemeter blijft steken op 2,5/5.

FilmTotaal-recensent Martijn Hamerling kwam tot 2,5 ster: "Het is uiteindelijk meer Michael Bay dan Guillermo del Toro en eindigt ergens in het midden als een doorsnee fantasyfilm met epische CGI-achtergronden.".

Nu op Netflix
Wil je Gods of Egypt (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Als de god Horus de macht over Egypte verliest aan de duistere god Seth, die chaos veroorzaakt, probeert hij met een sterfelijke dief de mensheid te redden.

NieuwsFilm

meest populair