Eerste trailer voor langverwachte 'Ferrari' van topregisseur Michael Mann

Eerste trailer voor langverwachte 'Ferrari' van topregisseur Michael Mann

Adam Driver is niet te herkennen als Italiaanse zakenman Enzo Ferrari.

Adam Driver neemt de rol van automagnaat Enzo Ferrari op zich in de eerste trailer voor het langverwachte spektakel Ferrari. De film over het welbekende automerk zal deze week al in première gaan op het Venice Filmfestival.

Ferrari is geregisseerd door Michael Mann, die je eventueel zou kunnen kennen van Heat en Collateral.

Ferrari
De film speelt zich af in de zomer van 1957. Ex-coureur Ferrari verkeert in een crisis. Het faillissement achtervolgt het bedrijf dat hij en zijn vrouw Laura tien jaar geleden vanuit het niets hebben opgebouwd.

Hun onstuimige huwelijk worstelt met de rouw om de ene zoon en de erkenning van de andere. Hij besluit zijn verliezen tegen te gaan door de dobbelstenen te gooien in één race: 1.000 mijl door Italië, de iconische Mille Miglia.

Eerste trailer
De eerste beelden voor Ferrari komen in de vorm van een teaser en geven nog niet veel details weg over het plot. Wel hint de teaser op een emotioneel drama en hele snelle auto's die over het landschap van Italië racen.



Cast en release
Naast Driver als Ferrari, zien we ook ook Penélope Cruz als Enzo's vrouw Laura, Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon, Gabriel Leone en Erik Haugen.

Ferrari zal deze Kerstmis in de bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair