Gambit gecast

Er waren al tijden geruchten dat Gambit in de X-men spinoff Wolverine zijn opwachting zou maken, en er is eindelijk een naam naar buiten gekomen: Taylor Kitch, die in Amerika te zien is op TV als Tim in de serie Friday Night Lights, zal de kaartengooiende superheld spelen. Hij heeft een contract voor 3 films getekend.


Ain't It Cool weet verder te melden dat het personage Deadpool ook te zien zal zijn, en dat deze rol aan Ryan Reynolds vergeven zou zijn, maar hier is nog geen officiële bevestiging van.

In de spinoff, voluit X-men Origins: Wolverine, is Hugh Jackman voor de vierde keer te zien als de mutant met de lange klauwen. Liev Schreiber is ook gecast, en als we de geruchten mogen geloven zal hij de rol van Sabretooth op zich nemen. In de eerste X-men werd deze tegenstander van Wolverine nog gespeeld door Tyler Mane. Ook schijnt het dat Stryker weer van de partij is, volgens sommigen gespeeld door Michael C. Hall, volgens anderen door Danny Huston. Brian Cox lijkt in ieder geval niet terug te komen, hetgeen niet geheel onlogisch is: de film speelt zich vóór de andere 3 X-men films af, toen Stryker nog veel jonger was.



NieuwsFilm

meest populair