Eerste trailer 'The Three Musketeers: D'Artagnan' met niemand minder dan Eva Green

Eerste trailer 'The Three Musketeers: D'Artagnan' met niemand minder dan Eva Green

Epische avonturenfilm is de eerste in een saga van twee films.

Het klassieke verhaal van de drie musketiers heeft al vele filmmakers geïnspireerd tot het maken van een avonturenfilm. Denk bijvoorbeeld aan de versie uit 1993 met Charlie Sheen en Kiefer Sutherland. Nu is er een gloednieuwe trailer verschenen voor de Franse film The Three Musketeers: D'Artagnan.

De film draait om D'Artagnan (Francois Civil) die van huis naar Parijs vertrekt in de hoop Musketier van de Garde te worden. Wat hij niet weet is dat hij in een oorlog belandt die de toekomst van Frankrijk bedreigt.

Eva Green
The Three Musketeers: D'Artagnan is de eerste film in een episch tweedelige saga. Na deze film verschijnt in december deel twee: The Three Musketeers: Milady.

De musketiers worden gespeeld door Francois Civil, Romain Duris en Pio Marmaï. Daarnaast zijn er rollen voor Vincent Cassel (Black Swan, La Haine) en Eva Green (Casino Royale, 300: Rise of an Empire)

Bioscooprelease
21 september is de grote dag: Dan verschijnt deze Franse avonturenfilm in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hiervoor alvast de spectaculaire trailer:



NieuwsFilm

meest populair