Taylor Swift jaagt nieuwe 'The Exorcist' uit bios met eigen concertfilm

Taylor Swift jaagt nieuwe 'The Exorcist' uit bios met eigen concertfilm

De zangeres komt met een filmversie van haar succesvolle 'The Eras Tour' en daar is enorm veel interesse in.

The Exorcist: Believer heeft een nieuwe releasedatum gekregen in Amerika. Dit vanwege de concertfilm die zangeres Taylor Swift deze week heeft aangekondigd van haar uiterst succesvolle The Eras Tour.

Taylor Swift toert al een tijd met haar The Eras Tour-concerten en heeft deze maand het eerste deel in Amerika afgerond. Nu komt de Shake It Off-zangeres met een concertregistratie die in de bioscoop gaat draaien.

Storm
De filmversie van The Eras Tour verschijnt op 13 oktober in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. En geloof het of niet, maar deze concertfilm wordt waarschijnlijk een enorme hit in de bioscopen. De kaartverkoop loopt namelijk nu al storm.

13 oktober was alleen uitgerekend de dag dat de horrorfilm The Exorcist: Believer, die zich vijftig jaar na het origineel afspeelt, in de bioscopen moest verschijnen. En dat gaat nu niet meer door.

Eerder spoken
Gezien alle interesse in Swifts concertfilm hebben de producenten besloten om op veilig te spelen en een andere releasedatum voor hun prent te prikken. Fans niet teleurgesteld: deze is namelijk voordeliger.



Op Twitter (of X) heeft producent Jason Blum aangekondigd dat The Exorcist: Believer nu een week eerder in de Amerikaanse bioscoopzalen zal verschijnen, dus op 6 oktober. In Nederland blijft de releasedatum op 12 oktober staan.

Over deze tour
The Eras Tour is een viering van de gehele carrière van Swift, een van de succesvolste sterren van haar generatie. De setlist bestaat uit nummers van alle albums van de zangeres. Swift heeft daarmee een absoluut magische avond voor haar fans gecreëerd.



Volgend jaar doet Swift ook Nederland aan met haar The Eras Tour. Ze staat dan op 4, 5 en 6 juli in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Aangezien deze concerten volledig zijn uitverkocht, zullen sommige fans het hier ook moeten doen met de filmversie.

NieuwsFilm

meest populair