Deze ambitieuze Netflix Original krijgt flink wat bekijks op de streamingdienst

Deze ambitieuze Netflix Original krijgt flink wat bekijks op de streamingdienst

De interactieve romantische komedie Choose Love komt de Netflix Top 10 binnen.

Netflix heeft al enkele interactieve films uitgebracht waarin de kijker het verloop van een film bepaalt. Denk maar aan Black Mirror: Bandersnatch en Escape the Undertaker. Nu komt de eerste interactieve romantische romkom de Netflix Top 10 binnen, op de achtste plaats.

De film heet Choose Love en is geregisseerd door Stuart McDonald en Netflix omschrijft deze als "charmant" en "geestig". Je ziet rollen van onder meer Laura Marano, Avan Jogia, Jordi Webber en Scott Michael Foster.

Matige ontvangst
Op Rotten Tomatoes laten de recensies weinig hoopvolle woorden zien. De Tomatometer staat op slechts 22 procent, na overigens nog maar negen recensies. De IMDb komt tot een 5,6/10 na bijna 200 stemmen. Mensen moeten de film waarschijnlijk nog ontdekken.

"De mogelijkheid om keuzes te maken voor Cami in Choose Love geeft een bijzonder gevoel van opwinding aan dit verder clichématige verhaal," is een van de meest positieve bevindingen op Rotten Tomatoes, van Sarah Musnicky van But Why Tho? A Geek Community.

Nu op Netflix
Wil je Choose Love graag uitproberen, dan vind je de interactieve film nu hier op Netflix.


De film volgt de geluidstechnicus Cami Conway die alles al lijkt te hebben: een droombaan, haar geweldige vriend Paul en mooie toekomstplannen. Toch heeft ze het gevoel dat er iets ontbreekt. Ze grijpt terug op doelen en relaties uit haar verleden.

NieuwsFilm

meest populair