Choose Love

Choose Love (2023)

Een vrouw met een leuke vriend krijgt de mogelijkheid een ander te kiezen, en de verantwoordelijkheid ligt bij jou.
play

4,4 details

  • 77 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
77 Min Verenigde Staten

De interactieve film 'Choose Love' volgt Cami Conway, een geluidstechnicus die ogenschijnlijk alles heeft. Ondanks haar droombaan, geweldige vriend Paul en toekomstplannen heeft Cami het gevoel dat er iets ontbreekt. Ze heeft twijfels over wat haar te wachten staat en ze kijkt voortdurend terug naar haar vroegere doelen en relaties. Weldra wordt ze geconfronteerd met een caleidoscoop van verleidelijke maar moeilijke keuzes.

Alt titel
Choose Love (IX)
Regie
Stuart McDonald
Cast
Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster, Jordi Webber, Megan Smart, Benjamin Hoetjes, Nell Fisher, Blair Strang, Jacque Drew, Jack Bright, Lynette Forday, Jehangir Homavazir, Lily Riley, Saraid de Silva, Sophia Huybens, Robert Mignault, Lucy Wigmore, Georgia Hoskins-Smith.
Release
31.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Stuart McDonald | Scenario: Josann McGibbon| Cast: Laura Marano (Cami), Scott Michael Foster (Paul), Megan Smart (Amalia), Avan Jogia (Rex), Jordi Webber (Jack), e.a. | Speelduur: 77 minuten | Jaar: 2023

Een cliché waar iedereen om kan lachen is besluiteloosheid tijdens winkelen. Die handtas in de eerste winkel trok direct alle aandacht en voelde goed, maar toch nog de hele winkelstraat afgaan voor een betere keuze om uiteindelijk weer bij die eerste uit te komen. Prima toch? Kan geen kwaad om opties te kennen en ze af te wegen. Tenminste, bij iets als een handtas. De makers van Choose Love vinden dat je ook zo met mensen om mag gaan.

Cami is een geluidstechnicus in Los Angeles en is nagenoeg tevreden met haar leven. Voor dat ene beetje dat ze mist, maar niet kan plaatsen, roept ze de hulp in van een tarotlezeres. Die vertelt haar dat ze vooruitgang mist: eindelijk trouwen met haar partner, kinderen krijgen, klimmen op de carrièreladder. Maar ze zegt ook dat de lijn van haar liefdesleven zich binnenkort gaat opsplitsen. En de kijker heeft daar iets over te zeggen.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Choose Love Nieuwsberichten