Elizabeth Olsen zegt klaar te zijn met Scarlet Witch en Marvel

Elizabeth Olsen zegt klaar te zijn met Scarlet Witch en Marvel

De actrice staat te springen om haar superheldenkostuum in te ruilen

Het is voor veel acteurs een droom: het mogen spelen van een superheld in de populaire Marvel Cinematic Universe. Toch is zo'n jarenlange verbintenis met een filmstudio niet voor iedereen weggelegd. Zo vindt actrice Elizabeth Olsen het wel tijd om haar personage Scarlet Witch achter zich te laten.

In een interview laat de actrice weten behoefte te hebben aan het spelen van andere personages dan enkel de geliefde superheldin.

"Geen levensduur in één personage"
In het interview vertelt de actrice dat het nog onzeker is hoe de komende jaren van haar carrière er precies uit gaan zien. "Ik ben het nog aan het uitvogelen. Want zeker in de afgelopen vier jaar was mijn uitlaatklep Marvel. Het is niet dat ik niet alleen maar met dit personage wil worden geassocieerd, maar ik moet voor mijn gevoel ook andere dingen weer opbouwen om een balans te creëren," aldus Olsen.

Olsen staat dan ook te popelen om nieuwe filmprojecten in haar agenda te zetten. "Ik wil zo graag films maken. En ik hoop dat sommigen van hen samenkomen op de manier waarop ik denk dat dat mogelijk is. Maar ja, dat is dus iets wat ik nodig heb. Ik heb gewoon meer en andere personages nodig in mijn leven. Er zit geen levensduur in één personage."



NieuwsFilm

meest populair