Margot Robbie had grotere plannen met haar erotische 'Wolf of Wall Street'-scène

Margot Robbie had grotere plannen met haar erotische 'Wolf of Wall Street'-scène

De film leverde beruchte en pikante scènes op en vestigde de naam van Margot Robbie in Hollywood

The Wolf of Wall Street was de film die de Australische Margot Robbie een vast plekje gaf in Hollywood. En dat komt misschien wel door de verfilming met de gewaagde scènes uit het boek.

Margot Robbie speelt Naomi, de vrouw met wie Leonardo diCaprio overspel pleegt. Dat levert een aantal beruchte en erg pikante scènes op. Bij eentje daarvan staat zij bloot in de kamer.

Het is haar currency
Zij vertelde destijds aan de Telegraph: "Het punt is dat het lichaam van Naomi haar enige vorm van currency is. Toen Martin Scorsese voorstelde dat ik mij wel kon bedekken, vond ik dat Naomi naakt moest zijn. Ze speelt immers open kaart."

Ze zegt:"Als iemand naakt is in een film om het naakt zijn, is dat schandalig. Dat zie je er ook aan af. Maar als het bij dat personage past en dat niet gebeurt, is dat ook doodzonde. Dat irriteert mij mateloos."

Broeierige scène op internet
Daarnaast zei ze: "De scène ziet er broeierig uit, maar in de kleine kamer stonden 17 uur lang zo'n 30 man. Het was de schaamte en absurditeit opzij zetten en volledig inzetten voor dat resultaat."

Toch aarzelde zij, want ze vreesde dat dat stukje voor altijd op het internet rond zou zwerven. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van RomComs staan wat beelden van de film.



NieuwsFilm

meest populair