Hoe heeft iedereen deze 'Fast and Furious'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft iedereen deze 'Fast and Furious'-blooper over het hoofd gezien?

Een iconische scène van de wereldberoemde franchise, maar wel bomvol fouten.

Het komt wel vaker voor dat regisseurs foutjes in hun films laten zitten. Deze bloopers vallen pas later op, wanneer oplettende kijkers merken dat er iets niet helemaal klopt. Dat is ook zeker het geval voor The Fast and the Furious.

De laatste paar blockbusters in deze wereldberoemde franchise zijn bijna meer superheldenfilms te noemen dan racefilms. In het begin ging het er echter anders aan toe. Toen zat er nog minder actie en knettergekke stunts in de reeks en was er meer plaats voor autoraces.

Foutje
Eerder dit jaar kwam alweer het tiende deel uit, genaamd Fast X, maar de originele film, The Fast and the Furious, stamt alweer uit 2001. Ondanks het feit dat de film sterk werd onthaald en er dus behoorlijk wat vervolgen gemaakt werden, zit er wel een grote fout in.

Op een gegeven moment vindt er een race tussen Jesse (Chad Lindberg) en Tran (Rick Yune) plaats. De camera switcht tussen beide mannen, die op het punt staan om tegen elkaar te racen. Als je goed oplet, valt wel iets opmerkelijks op.

Andere kleding
Tran, die al in de wagen zit, draagt een zwart hemd met lange mouwen de eerste twee keer wanneer hij in beeld komt. Heel even laat de camera een ander beeld zien en wanneer we Tran weer zien, draagt hij in een keer een mouwloos zwart shirt.



Daar blijft het niet bij. De auto's staan al naast elkaar, klaar voor de race, maar wanneer Brian (Paul Walker) Jesse vraagt tegen wie hij racet, komt Tran net aanrijden. Ook zijn raampjes gaan wel bijzonder snel omlaag, dus ook dit lijkt niet helemaal te kloppen.

NieuwsFilm

meest populair