Bejubelende reacties op 'The Bikeriders' met Tom Hardy en Jodie Comer

Bejubelende reacties op 'The Bikeriders' met Tom Hardy en Jodie Comer

Het lijkt erop dat Jeff Nichols weer met een topfilm komt!

Een film over een motorclub met alleen maar stoere acteurs klinkt als muziek in de oren. Dat is precies wat we kunnen verwachten van The Bikeriders. Nu is er meer goed nieuws, want tot nu toe is de film ook uitstekend onthaald!

The Bikeriders wordt geregisseerd door Jeff Nichols, o.a. bekend van de sterk onthaalde Mud. De hoofdrollen zijn weggelegd voor 'Hollywood-heavyweights' Tom Hardy, Jodie Comer en Austin Butler, maar ook de rest van de cast mag er zijn.

Meer
De bovenstaande drie namen werden als eerste aangekondigd, maar hierna volgden ook o.a. Damon Herriman, Boyd Holbrook en Michael Shannon. Heel erg verbazingwekkend is het niet dat Shannon erin te zien zal zijn.

De geliefde acteur werkte al meerdere keren samen met de regisseur aan sterk onthaalde films Take Shelter en Midnight Special. Alle films van Nichols werden goed onthaald en het lijkt erop dat hij dit deze trend doorzet met The Bikeriders. De eerste cijfers mogen er namelijk zeker zijn.

Rotten Tomatoes
Ondanks het feit dat wij helaas nog moeten wachten op de eerste beelden, hebben enkele gelukkige filmcritici de blockbuster al gezien. Op Rotten Tomatoes scoort The Bikeriders voorlopig een perfecte 100%!

Ook op IMDb scoort de film voorlopig een hele nette 8,2. Een eerste trailer zal hoogstwaarschijnlijk snel volgen, aangezien The Bikeriders (als alles goed gaat) al in december te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair