Deze spannende thriller op Netflix is sterk bekeken

Deze spannende thriller op Netflix is sterk bekeken

En Dag och en Halv of A Day and a Half staat nu in de Netflix Top 10.

Heb je vanavond zin in een spannende thriller op Netflix, dan zit je mogelijk goed met En Dag och en Halv. De thriller staat namelijk net nieuw op de streamer en komt nu al binnen in de Netflix Top 10, op plaats vijf.

De Zweedse film En Dag och en Halv of A Day and a Half komt van regisseur Fares Fares en Netflix omschrijft de film als "spannend" en "ontroerend". Er zijn rollen voor onder meer Alexej Manvelov, Alma Pöysti en Fares zelf.

Wisselende ontvangst
De Zweedse Netflix Original heeft geen denderende ontvangst gezien de 2,38/5 op Moviemeter en de 5,9/10 op de IMDb. FilmTotaal-recensent Femke van Kooten was wel onder de indruk, gezien haar 3,5 ster:

"Artan en Louise worden gedurende de film steeds duidelijker geportretteerd als twee exen in een moeilijke situatie. Dit is in sterk contrast met de rol van gijzelnemer en gijzelaar die de twee ook vervullen. De gedachte hierachter is leuk, aangezien de twee nu zowel in een thriller als in een drama passen en het genre van de film dus dubbelzinnig is."

Nu op Netflix
Wil je het 94 minuten durende En Dag och en Halv graag even zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een gewapende man dringt het medisch centrum binnen waar zijn van hem vervreemde vrouw werkt en ontvoert haar in een wanhopige poging om zijn dochter weer te kunnen zien.

NieuwsFilm

meest populair