Toch een afrondende 'Hellboy' van Guillermo Del Toro? Ron Perlman zegt dat hij direct terugkeert

Toch een afrondende 'Hellboy' van Guillermo Del Toro? Ron Perlman zegt dat hij direct terugkeert

Wordt het dan toch tijd om de trilogie af te sluiten?

Als het gaat over superheldenfilms, denken de meeste mensen tegenwoordig voornamelijk aan de films van Marvel en DC. Er zijn echter een aantal succesvolle superheldenfilms die niet gebaseerd zijn op personages van Marvel of DC, zoals Guillermo Del Toro's Hellboy. Hoofdrolspeler Ron Perlman zegt nog steeds terug te willen keren om de trilogie af te ronden.

Regisseur Guillermo Del Toro (Pan's Labyrinth, Nightmare Alley) is verantwoordelijk voor de twee Hellboy-films met Ron Perlman in de hoofdrol. In 2019 verscheen er een reboot van met David Harbour (Stranger Things) in de hoofdrol. Deze film flopte enorm, is het dan toch tijd dat Del Toro zijn trilogie afrondt?

Terugkeer
Ron Perlman sprak met Geek House Show over zijn nieuwe film How I Got There. Tijdens dit interview kwam Hellboy ter sprake. Perlman vertelde het volgende:

"Als we de derde film van de trilogie zouden maken, zou ik dat graag doen, ja. Het was de bedoeling dat het drie films zouden zijn, dus ik zou teruggaan en het doen als we de trilogie konden afmaken. Maar dat zijn de enige omstandigheden."

Nog een reboot
Del Toro's Hellboy 3 is er nooit van gekomen vanwege Del Toro's extreem drukke agenda en het feit dat het budget een stuk hoger zou zijn dan de voorgaande delen, waardoor het niet meer aantrekkelijk was voor studio's om de film te maken.


Fans van Hellboy hoeven echter niet lang te wachten op een volgende film. Er komt namelijk nóg een reboot uit genaamd Hellboy: The Crooked Man met Jack Kesy in de hoofdrol. Deze film komt op 30 mei uit in de bioscoop, maar dit zou nog kunnen veranderen in verband met de stakingen die momenteel plaatsvinden in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair