De échte Godzilla laat zich zien in 'Godzilla Minus One'!

De échte Godzilla laat zich zien in 'Godzilla Minus One'!

De eerste trailer voor Godzilla Minus One is nu al legendarisch.

De afgelopen jaren zagen we Godzilla in meerdere grote Hollywood-films. Het filmmonster vindt zijn roots in Japan en regelmatig verschijnen er ook Japanse films met Godzilla. De volgende heet Godzilla Minus One en is behoorlijk ambitieus.

De film komt van regisseur Takashi Yamazaki en is geproduceerd door Toho Studios. Het is al de 33e Godzilla-film van Toho en de vijfde in de zogenaamde 'Reiwa era'.

Naoorlogse Godzilla
Godzilla Minus One speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog als de Japanse economie tot een nulpunt is gedaald. Als Godzilla dan ook nog verschijnt, belandt het land in een complete chaos.

De film heeft rollen voor onder meer Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada en Munetaka Aoki. Godzilla is in de film tot leven gewekt met computeranimaties, net als in Always: Sunset on Third Street 2 (2007) and Seibu-en's Godzilla the Ride (2021).

Eerste trailer
Tijdens het 36th Tokyo International Film Festival op 1 november moet Godzilla Minus One zijn wereldwijde première beleven. Een paar dagen later verschijnt de film in Japan in de bioscoop. Een Nederlandse datum is nog niet bekend. Check hieronder de eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair