Adam Sandler keihard onder vuur om zijn nieuwste Netflix-film

Adam Sandler keihard onder vuur om zijn nieuwste Netflix-film

De hele familie komt opdraven in 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'.

Adam Sandler is al vaker in zee gegaan met Netflix. Denk bijvoorbeeld maar aan de sterk onthaalde Uncut Gems en Hustle. De acteur is echter nu onder vuur komen te liggen voor zijn nieuwste film, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

De reden hiervoor? De acteur speelt een van de hoofdrollen in de komediefilm, maar heeft er ook voor gezorgd dat zowat zijn hele familie er eveneens in te zien is. Het gaat hier om zijn dochters, Sadie (17) en Sunny (14) maar ook om zijn vrouw, Jackie.

Onterecht
Op sociale media is niet iedereen het hiermee eens. Eerder dit jaar kwam de term 'nepo baby' tot leven. Dit is een pejoratieve benaming die wordt gebruikt om personen aan te duiden die voordeel hebben in de amusementswereld of creatieve industrie als gevolg van familiebanden.

Zo worden jongere bekendheden als Maya Hawke (de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke), Lily-Rosie Depp (de dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp) en Lily Collins (de dochter van Phil Collins) wel vaker nepo-babies genoemd.

Verdediging
Sommige mensen vinden het dan ook onterecht dat Sandler nu ook zomaar rollen kan uitdelen aan zijn familie, maar de regisseur van de film, Sammi Cohen, neemt het nu voor de acteur op: "Adam heeft altijd films gemaakt met zijn vrienden, dat is iets dat we allemaal willen doen".



"Hij maakt nog steeds films met zijn vrienden, maar daar horen zijn kinderen ook bij. Hij is de soort vader die ook je beste vriend is. Ik ben op de hoogte van de kritiek maar ik sta er niet echt bij stil. Hij heeft dit altijd al gedaan dus ik vind het helemaal niet vreemd of storend".

Regisseuse
Na het zien van Cohens Crush wilde Sandler met de regisseuse samenwerken. Zij vervolgt: "Adam was op zoek naar een jonge Joodse filmmaker om dit verhaal over cultuur en kinderen zo goed en overtuigend mogelijk in beeld te brengen. Vanaf het begin hebben we samengewerkt".



"De hele Sandler-familie is fantastisch. Ik heb veel geleerd van Adam, al is zijn belangrijkste advies toch wel de volgende tip: "Succes is niet het maken van films, het is het maken van films met mensen waar je om geeft, want dat maakt het allemaal zoveel mooier en beter"."

NieuwsFilm

meest populair