'Barbie' komt naar je woonkamer: De hit van 2023 is binnenkort beschikbaar

'Barbie' komt naar je woonkamer: De hit van 2023 is binnenkort beschikbaar

De succesvolste film van 2023 is binnenkort ook vanaf je woonkamer te zien.

Barbie is de succesvolste film van 2023 en fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Binnenkort kunnen we ook vanaf de bank genieten van de avonturen van Barbie en Ken.

Warner Bros. maakte vandaag bekend dat fans in de VS over een week de film ook thuis kunnen bekijken. De film met Margot Robbie en Ryan Gosling is daar vanaf 12 september te huur en te koop.

HBO Max
Een exacte datum voor de Nederlandse markt is nog niet bekend maar die zal ongetwijfeld niet veel later volgen.

Barbie is een film van Warner Bros. wat betekent dat de prent uiteindelijk ook op HBO Max te zien zal zijn. Ook hier is nog geen datum voor bekend maar aangezien het grote succes van de film in de bioscoop zal het nog wel even duren.

Bonusmateriaal
De online release van Barbie komt met 45 minuten aan behind the scenes materiaal. Er wordt dieper ingegaan op hoe Margot Robbie transformeerde in Barbie en de kostuums en muziek van de film.



Barbie, van regisseur Greta Gerwig, heeft inmiddels al meer dan $1,38 miljard opgehaald en al flink wat records verbroken. Zo is Barbie de succesvolste film geregisseerd door een vrouw en de succesvolste film van 2023.

Barbie land
In Barbie leven Barbie en Ken een kleurrijk en perfect leven in Barbie Land, maar dit leven wordt bruut verstoord wanneer Barbie geconfronteerd wordt met de gevaren van de echte wereld.

NieuwsFilm

meest populair