Mel Gibson lijkt niet meer welkom bij 'Chicken Run': fans zijn erg verbaasd

Mel Gibson lijkt niet meer welkom bij 'Chicken Run': fans zijn erg verbaasd

De acteur is af en toe controversieel in het nieuws verschenen en Netflix wil geen enkel risico nemen.

Gisteren kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over de nieuwe Chicken Run: Dawn of the Nugget voorbij. Toch viel fans iets speciaals op: Mel Gibson is niet betrokken bij het vervolg, terwijl hij wel in het origineel te horen is.

Het heeft een hele lange tijd geduurd, maar na meer dan 20 jaar wachten komt Netflix toch met een vervolg op de populaire animatiefilm Chicken Run. In het origineel is Gibson te horen als Rocky. Hoewel dit personage nog steeds aanwezig is, wordt hij deze keer ingesproken door Zachary Levi.

De reden
Ondanks het feit dat Gibson een grote naam is en blijft in Hollywood, is hij ook al vaker op controversiële manier in het nieuws verschenen. Waarschijnlijk wilde Netflix geen enkel risico nemen en hebben ze dus vroegtijdig besloten hem te vervangen door de Shazam!-hoofdrolspeler.

Toch is niet iedereen even tevreden. Gibson had een belangrijke rol in het eerste deel en wordt dus automatisch geassocieerd met de rol van Rocky. Op sociale media laten de nodige mensen dan ook weten niet helemaal tevreden te zijn.

Trailer
Mocht je de trailer gemist hebben en de informatie die hierbij hoort, klik dan hier. De nieuwe beelden zijn hieronder echter ook nog eens toegevoegd. Chicken Run: Dawn of the Nugget, zal vanaf december op de streaminggigant te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair