Voorproefje nieuwe komedie: Michael Fassbender als Nederlands coach in 'Next Goal Wins'

Voorproefje nieuwe komedie: Michael Fassbender als Nederlands coach in 'Next Goal Wins'

Taika Waititi komt eindelijk met zijn nieuwe komediefilm die lang werd uitgesteld.

Een tijdje lang is het stil geweest rondom Michael Fassbender. De laatste jaren was de acteur bijna niet te zien, maar nu zal hij toch weer in twee blockbusters te zien zijn.

Recentelijk verscheen de eerste trailer van David Finchers The Killer, waarin Fassbender de hoofdrol voor zijn rekening neemt. Daar blijft het echter niet bij. De geliefde acteur zal ook te zien zijn in Taika Waititi's Next Goal Wins, waar nu weer een clip van is opgedoken.

Verhaal
Fassbender speelt in de film de rol van de Nederlandse coach Thomas Rongen. Hij krijgt de onmogelijke taak om het voetbalteam van Amerikaans Samoa te professionaliseren. De film is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2015, die een nieuwe betekenis gaf aan het woord 'underdog'.

Het team van Amerikaans Samoa verloor in 2001 met 31-0, wat nog steeds geldt als het grootste verlies ooit in een wedstrijd tussen landen. Aan Rongen de taak om ervoor te zorgen dat het team eindelijk hun allereerste goal maakt, maar zullen ze hierin slagen?

Lang wachten
De opnames van Next Goal Wins vonden zelfs nog plaats voor Waititi's Thor: Love and Thunder, maar moesten flink worden uitgesteld. De reden hiervoor? Armie Hammer was oorspronkelijk in de film te zien.



Na alle controverse rondom hem, werd besloten om hem volledig uit de film te knippen en te vervangen door Will Arnett. De reshoots duurden dan ook wel even. Next Goal Wins moet in november wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair