Deze 3 gloednieuwe series veroveren Netflix en Disney+ helemaal

Deze 3 gloednieuwe series veroveren Netflix en Disney+ helemaal

Fikse gevechten met een brave lerares, terug naar een moderne western, en het einde van een tijdperk.

Er staan weer meerdere mooie, nieuwe series voor je klaar op Netflix en Disney+. De recensenten van SerieTotaal wijzen de weg en lichten toe waarom je deze series niet mag missen.

Who Is Erin Carter? | Netflix
Achter een zorgzame moeder en lerares schuilt een ware vechtmachine, die zich gaat bemoeien met de lokale misdaad in een Spaans stadje. Het levert volgens recensent Lydia van Vliet-Meeuwissen een aardige serie op vol spannende, ietwat overdreven vecht- en actiescènes.

Ze besloot de serie een score van 3 sterren te geven, en vertelde: "De serie is helemaal niet onaardig. Evin Ahmad is geknipt voor de rol van Erin, met haar petieterige postuur en lieve doch stoere uitstraling weet ze de werelden van een brave schooljuffrouw en de onderwereld met elkaar te verbinden. Het tempo ligt hoog, dus er gebeurt van alles in 'Who is Erin Carter?'"

Lees de rest van de recensie.

Justified: City Primeval | Disney+
De kijker mag zich weer in de wereld wanen van de moderne western Justified, met rechercheurs die op het randje van de legaliteit werken om de onderwereld de baas te zijn. Kaj van Zoelen vond het een fijne terugkeer naar de bekende serie, die nog steeds voldoende nieuws wist te brengen.

Hij gaf de miniserie 4 sterren, en vond: "Ondanks de ietwat teleurstellende climax doet het einde van de miniserie toch weer naar meer smaken, ook al is dit officieel een eenmalige miniserie. [Acteur] Olyphant heeft inmiddels aangegeven met plezier die karakteristieke cowboyhoed weer op te willen zetten voor nog een seizoen of misschien zelfs meer."

Lees de rest van de recensie.

Disenchantment seizoen 5 | Netflix
Deze Futurama-achtige animatieserie komt met veel grappen en grollen tot zijn einde in zijn ondertussen welbekende fantasysetting. De humor is raak, maar het is duidelijk te zien dat ook de schrijvers het wel welletjes begonnen te vinden.

Terence Shea gaf de komedieserie 4 sterren, en deelde: "Het is het mafste sprookje ooit, maar 'Disenchantment' zal voornamelijk herinnerd worden om de gekke grappen en kleurrijke mensen (of beter: mensachtigen). Wie weet zal deze serie net als 'Futurama' over vele jaren ineens nieuw leven ingeblazen krijgen."

Lees de rest van de recensie.

NieuwsFilm

meest populair