Tom Hardy heeft bijzonder vreemd accent in nieuwe film: "hij lijkt wel een muis uit een tekenfilm"

Tom Hardy heeft bijzonder vreemd accent in nieuwe film: "hij lijkt wel een muis uit een tekenfilm"

Niet iedereen is een even grote fan van zijn stem in de trailer van 'The Bikeriders'.

Tom Hardy wordt gezien als een van de beste acteurs die er in Hollywood rondloopt, maar ondanks het feit dat hij elke rol sterk neerzet, is niet iedereen altijd overtuigd van zijn accent. Dat is nu ook het geval voor The Bikeriders.

Hier verscheen recentelijk de trailer van. Hoewel we dus nog niet veel hebben gezien, zeggen de nodige filmfanaten nu al dat Hardy raar klinkt. Hardy staat wel bekend als iemand die in veel films en series mompelt (denk maar aan Peaky Blinders) of niet altijd even goed is met accenten (Child 44).

Sociale media
Nadat de trailer enkele dagen geleden op YouTube verscheen, lieten mensen zich erover uit op sociale media. Zo schrijft een andere persoon: "Ah, dat is toch echt top, dat Tom Hardy met een nieuwe stem en zelfs een volledig nieuw accent uitvindt voor deze film!"

Een ander zegt weer: "Het is nu mijn taak geworden om erachter te komen waar Tom Hardy dit accent vandaan haalt". Gelukkig werd de trailer in zijn algemeen wel goed onthaald en kunnen filmfans niet wachten op de blockbuster.

Verhaal
De film werd gemaakt door Jeff Nichols. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. Mud en Midnight Special. Buiten Hardy wist hij nog andere grote sterren te strikken, zoals Austin Butler, Jodie Comer en Michael Shannon.



De film legt de focus op de leden van de opkomende motorbende. We volgen voornamelijk de personages Benny (Butler), zijn vrouw Kathy (Comer) en Johnny (Hardy), de leider van de bende.

NieuwsFilm

meest populair