Zo compleet anders ziet 'Terminator 2' eruit met Tom Cruise, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio

Zo compleet anders ziet 'Terminator 2' eruit met Tom Cruise, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio

Misschien niet beter dan het origineel maar deze deepfake is wel bijzonder indrukwekkend.

Vandaag de dag wordt deepfake telkens beter. Het is aardig makkelijk om iemand te vervangen in een video, film of serie. Dit wordt nu ook gedaan met de iconische Terminator 2 en eerlijk is eerlijk, dit is behoorlijk goed gedaan.

In het tweede deel, genaamd Judgement Day, neemt Arnold Schwarzenegger het als de Terminator op tegen de T-1000 terwijl hij een jonge John Connor beschermt. Al deze rollen worden nu ingevuld door Hollywood-heavyweights.

Clip
Schwarzenegger wordt in de onderstaande beelden vervangen door niemand minder dan Brad Pitt, terwijl de T-1000 wordt gespeeld door Tom Cruise. Leonardo DiCaprio 'kruipt' weer in de huid van John Connor.

Het filmpje werd gepost door een YouTuber genaamd The Fake Report, die bekend staat om zijn Deepfake-videotjes. Mocht je meer filmpjes van hem willen zien, klik dan hier om naar zijn profiel doorverwezen te worden.

Deepfake
Deepfake is een techniek voor het samenstellen van menselijke beelden op basis van kunstmatige intelligentie. Het wordt gebruikt om bestaande afbeeldingen en video te combineren en over elkaar te zetten met een techniek bekend als generatief antagonistennetwerk.

Bekijk hieronder hoe het eruit ziet in Terminator 2.



NieuwsFilm

meest populair