Definitief 60+: Oscar-winnares Jodie Foster verhult leeftijd niet in nieuwe Netflix-film

Definitief 60+: Oscar-winnares Jodie Foster verhult leeftijd niet in nieuwe Netflix-film

Jodie Foster en Annette Bening spelen in de Netflix-film 'Nyad', waarin ze opvallend zichzelf zijn

Jodie Foster heeft zo ongeveer alles gewonnen in haar filmcarrière. Onder die meer dan 40 awards horen twee Oscars voor The Silence of the Lambs en The Accused en een Golden Globe voor The Mauritanian.

De wereldberoemde ster bleef acteren, maar pakte ook rollen op als regisseur en producent. Eind dit jaar is zij te zien op Netflix in het waargebeurde verhaal Nyad. In de onderstaande YouTube-video van Netflix is Jodie Foster opvallend zichzelf: 60+ en rauw.

Zwemmen en coachen
Jodie Foster speelt de coach van de zwemster die jarenlang traint voor het overzwemmen van Florida naar Cuba. Het extra bijzondere is, dat de rol van Diana Nyad wordt opgepakt door Annette Bening.

De nu 65-jarige Annette is net als Jodie een erg bekende actrice. Zo is zij te zien in Captain Marvel, en won zij Golden Globes voor Being Julia en The Kids Are Alright.

Opvallend zichzelf
Ook zij kiest voor een 'no make up look' en is voornamelijk zichzelf in de nieuwe Netflix-film. En dat is opvalend, want beide dames droegen in voorgaande rollen toch aardig wat make-up. Met twee gelauwerde sterren belooft zo'n verfilming net wat indringender te zijn.



NieuwsFilm

meest populair