Hoe heeft iedereen deze 'The Last Samurai' blooper over het hoofd kunnen zien?

Hoe heeft iedereen deze 'The Last Samurai' blooper over het hoofd kunnen zien?

Gelukkig heeft de arme acteur die een klap kreeg niet voor niets pijn hoeven te lijden.

Het komt wel vaker voor dat regisseurs een foutje in een film laten zitten. Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Quentin Tarantino's Pulp Fiction-blooper. Nu is The Last Samurai aan de beurt.

Het verhaal volgt een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Tom Cruise), die in Japan arriveert in 1870 om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen de samurai die hun land terug willen pakken.

Keuze
Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten. Er zitten dan ook de nodige actiescènes in de blockbuster, maar de pijnlijkste klap wordt uitgedeeld aan een acteur die maar heel even te zien is.

Het gaat hier om een moment wanneer Cruise op zijn paard terugkeert naar zijn leger. Wanneer hij afstapt van het paard, deelt het dier een enorme klap uit aan een van de extra's. Het paard trapt namelijk naar achter en raakt deze onbekende acteur volop, maar deze blijft professioneel door zijn scène uitvoeren.

Film
Ondanks het feit dat dit waarschijnlijk behoorlijk veel pijn deed en de acteur bijna omviel, ging hij door met acteren. Deze scene is zelfs in de film te zien, maar misschien maar goed ook. Op deze manier is het niet voor niets gebeurd. Bekijk het moment hieronder vanaf 7:58 terug.



NieuwsFilm

meest populair