Scream-bedenker hoopt dat Scream 7 Neve Campbell terugbrengt: "Geef haar het geld!"

Scream-bedenker hoopt dat Scream 7 Neve Campbell terugbrengt: "Geef haar het geld!"

Neve Campbell bedankte voor deel 6 omdat de studio haar geen eerlijk salaris aanbood.

Kevin Williamson, de schrijver en bedenker van de eerste Scream-film, hoopt dat de makers van Scream 7 Neve Campbell terugbrengen als Sidney Prescott.

Neve Campbell speelde de hoofdrol van Sidney Prescott in de 5 Scream-films van Scream in 1996 tot Scream 5 in 2022. 5 keer werd ze belaagd door de Ghostface-killer en ze wist hem of haar elke keer te slim af te zijn.

Campbell bedankte voor Scream 6
Dit jaar kwam Scream 6 uit waarin Campbell voor het eerst niet te zien was. De reden? Geld. De actrice was niet tevreden met het salaris dat de studio haar aanbood. Ze maakte de in haar woorden "moeilijke beslissing" om niet terug te keren voor het zesde deel van de horror-franchise.

Paramount Studios kondigde onlangs Scream 7 aan en Kevin Williamson, die samen met Wes Craven de Scream-franchise bedacht, hoopt dat de studio Campbell genoeg geld biedt om terug te keren als Sidney.



"Geef haar het geld
"Ik heb alle respect voor haar mening," zegt Williamson in de Happy Horror Time podcast. "Ik ken Neve goed en ik houd van haar, dit was voor haar de beste keuze. Ik houd van iedereen die bij Scream betrokken is en ik wil alleen maar zeggen, betaal haar een eerlijk salaris. Dat is wat ik zou doen, ik zou haar het geld geven waar ze om vraagt."

"Ik weet zeker dat de studio en Neve tot een overeenkomst kunnen komen over een eerlijk salaris waar ze allebei gelukkig mee zijn," vervolgt de producent.

Nieuwe regisseur
Er is nog niks bekend over Scream 7 en de film heeft nog geen releasedatum. Wel werd onlangs duidelijk dat het regisseursduo Radio Silence niet terugkeert om het zevende deel te regisseren.

Scream 7 zal geregisseerd worden door nieuwkomer Christopher Landon die eerder al horrorkomedies zoals Happy Death Day en Freaky regisseerde.

NieuwsFilm

meest populair