'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2' komt met eerste afgrijselijke foto van bloeddorstige Tijgertje

'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2' komt met eerste afgrijselijke foto van bloeddorstige Tijgertje

Het eerste deel krijgt dan misschien geen goede recensies, maar bracht wel heel veel geld op.

Eerder dit jaar kwam Winnie-the-Pooh: Blood and Honey uit. Er was behoorlijk veel te doen over de horrorfilm, waardoor er nu ook alweer wordt gewerkt aan een vervolg. Hier is nu ook een nieuwe foto van opgedoken.

Ondanks het feit dat Blood and Honey niet al te best werd onthaald (op IMDb maar een 2,9 en op Rotten Tomatoes zelfs een behoorlijke rotten score van 3%) was de film wel een box-office succes. De horrorfilm kost namelijk 100.000 dollar om te maken maar bracht maar liefst bijna 5 miljoen dollar op.

Vervolg
Niet zo heel gek dus, dat de studio niet lang wachtte voordat ze al met een aankondiging kwamen voor een vervolg. In het eerste deel maken Winnie en Knorretje korte metten met de nodige mensen die ze tegen komen, maar in de sequel zullen ze worden bijgestaan door Tijgertje.

Tijgertje zal in Blood and Honey 2 namelijk deze keer ook een belangrijke rol spelen. Nu is ook een eerste foto van hem opgedoken, al gaat het hier niet om het schattige kleurrijke tijgertje van de animatiefilms maar om een afgrijselijk, bloeddorstig monster.

Foto
Gezien het financiële succes van het eerste deel, wordt er heel wat meer geld gepompt in het vervolg. Dat niet alleen. Het team achter de Blood and Honey-films wil nu ook meerdere horrorfilms gaan maken over andere geliefde animatiefiguren. Bekijk hier al de foto van Tijgertje.



Zo zegt regisseur Rhys Frake Waterfield: "We willen dat al deze films zich in dezelfde wereld afspelen, zodat we voor crossovers kunnen gaan. Zo zou Bambi het kunnen opnemen tegen Winnie. Dat lijkt me heel erg gaaf, om zoiets te kunnen doen!"

NieuwsFilm

meest populair