Krankzinnige trailer van nieuwe superheldenfilm 'Lion-Girl'

Krankzinnige trailer van nieuwe superheldenfilm 'Lion-Girl'

De blockbuster werd tot nu toe sterk onthaald en zal binnenkort te zien zijn.

De meeste superheldenfilms zijn natuurlijk afkomstig van Marvel en DC, maar soms zijn er ook andere studio's die met soortgelijke blockbusters komen. Nu is Cleopatra Entertainment aan de beurt. De trailer van hun superheldenfilm, Lion-Girl, staat nu online en is behoorlijk vreemd.

Het gaat hier om een Japanse superheldenfilm, die werd gemaakt door de iconische Kurando Mitsutake (o.a. bekend van Gun Woman). De personages in zijn film komen weer van de Japanse manga-legende Go Nagai.

Streaming
De film zal te zien zijn op verschillende streamingdiensten, al komt Lion-Girl ook uit op Blu-Ray en DVD begin november. De studio komt nu met een Engelse trailer en poster om de film nog even in de spotlights te zetten.

Ondanks het feit dat de film dus niet in de bioscoop te zien zal zijn, vond er wel een premiere plaats in de Arena Cinelounge in Hollywood vorige maand. Dit was een groot succes, want alle tickets werden in een mum van tijd uitverkocht.

Verhaal
Lion Girl werd volledig opgenomen in Los Angeles tijdens de COVID-19 lockdown, maar werd sterk onthaald op verschillende filmfestivals. Bekijk de trailer zelf hieronder.



De film speelt zich af op een post-apocalyptische aarde. Na een meteorietenregen zijn veel mensen gestorven, terwijl sommigen zich hebben getransformeerd in afschuwelijke wezens genaamd Anaroc. Zij jagen op mensen, maar gelukkig kan de mensheid rekenen op superheldin Lion-Girl.

NieuwsFilm

meest populair