'Peaky Blinders'-fans door het dolle heen na dit bericht van de bedenker

'Peaky Blinders'-fans door het dolle heen na dit bericht van de bedenker

Steven Knight viert de 10 jarige jubileum van de serie en zegt dat we meer kunnen verwachten.

Deze zomer hadden heel wat filmfanaten het over Cillian Murphy. De acteur speelt de hoofdrol in de sterk onthaalde Oppenheimer, maar nu kijken zijn fans alweer uit naar zijn volgende project. Het zou best wel kunnen dat het hier gaat om meer Peaky Blinders!

Murphy heeft al in heel wat films gespeeld, maar een van zijn bekendste werken is zonder enige twijfel de Peaky Blinders-serie, waarin hij in de huid kruipt van de gangster Thomas Shelby. 10 jaar geleden dook hij voor het eerst op als dit geliefde personage, maar het einde lijkt nog niet in zicht.

Meer?
Steven Knight, het brein achter de serie, verklapt nu namelijk dat er misschien nog wel meer verhalen aankomen. Vorig jaar verscheen het zesde seizoen, waarvan werd gezegd dat het de laatste zou zijn. Dit lijkt misschien niet helemaal te kloppen.

Knight zei namelijk het volgende om de 10 jaar van de serie te vieren: "Ik kan moeilijk geloven dat het alweer 10 jaar geleden is dat we Tommy Shelby voor de eerste keer op zijn zwarte paard door de straten van Birmingham zagen rijden".

Toekomst
Knight vervolgt: "Peaky Blinders is een gigantisch succes en dat is te danken aan al het harde werk van het loyale team dat eraan meewerkt. 10 jaar zijn we er al mee bezig en het verhaal is nog steeds niet voorbij... Hou het goed in de gaten".



Fans waren meteen door het dolle heen en gaan er van uit dat de Peaky Blinders-film, waar een tijdje geleden al over werd gesproken, binnenkort officieel wordt gemaakt. Murphy zelf liet weten ook wel interesse hebben terug te keren, dus dit klinkt allemaal veelbelovend!

NieuwsFilm

meest populair