Teaser 'The Marvels' toont nieuw team om het MCU flink op te schudden

Teaser 'The Marvels' toont nieuw team om het MCU flink op te schudden

In de film vormen Captain Marvel, Ms. Marvel en Captain Monica Rambeau een nieuw superheldenteam.

Een epische nieuwe trailer en poster zijn vrijgegeven voor de langverwachte Marvel-film The Marvels. In de film vormen Captain Marvel, Ms. Marvel en Captain Monica Rambeau een nieuw superheldenteam.

Hoewel The Marvels in eerste instantie geen IMAX-release zou krijgen, is dat plan plots veranderd door de vertraging van Dune: Part Two. Deze zal pas uitkomen in maart 2024. Niet dat The Marvels daar geen last van heeft gehad; oorspronkelijk zou de film uitkomen in juli 2022.

Synopsis
In de film heeft Carol Danvers, oftewel Captain Marvel, haar identiteit teruggeëist van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence, wat flinke destabilisatie veroorzaakt in het universum.


Bekijk de afbeelding

Wanneer ze in een wormgat duikt raken plots haar krachten verstrengeld met die van Kamala Khan, alias Ms. Marvel, en Monica Rambeau, kapitein bij S.A.B.E.R.. Samen moet dit onwaarschijnlijke trio leren samenwerken om het universum te redden als 'The Marvels'.

Teaser
Met The Marvels wordt de 33e film uit het Marvel Cinematic Universe gerealiseerd, die zich ondertussen in Phase 5 bevindt.



Regisseur Nia DaCosta onthulde dat deze Captain Marvel-vervolgfilm ook een directe connectie zal hebben met de volgende fasen van de Avengers.

Release
The Marvels staat gepland om uit te komen in de bioscopen op 10 november 2023.

NieuwsFilm

meest populair