Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Double Jeopardy met onder meer Tommy Lee Jones en Ashley Judd zet klauwen in de Top 10.

De Netflix Top 10 heeft er weer een catalogustitel bij. Sinds begin deze maand staat de misdaadthriller Double Jeopardy op de streamer en sinds enkele dagen nestelde de film zich in de lijst, nu op de zevende plaats.

De thriller uit 1999 komt van regisseur Bruce Beresford, ook bekend van Ladies in Black uit 2018, en wordt door Netflix omschreven met woorden als "spannend, meeslepend" en "mysterie". Je ziet rollen van onder meer Tommy Lee Jones, Ashley Judd, Bruce Greenwood, Annabeth Gish en Jay Brazeau.

Wisselende ontvangst
Op de IMDb scoort Double Jeopardy met een 6,5/10 na bijna een ton stemmen heel redelijk en de 3,0/5 op Moviemeter is ook prima. De Tomatometerscore is met 28 procent echter weer een stuk lager.

"Een getalenteerde cast slaagt er niet in deze onopvallende thriller te redden," luidt de erg summiere Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Double Jeopardy toch even meepikken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De film laat zien hoe een vrouw, die onterecht wordt veroordeeld voor de moord op haar man, haar ultieme wraak plant wanneer ze in de gevangenis ontdekt dat hij nog leeft.

NieuwsFilm

meest populair