Stephen King over de volgende verfilming: 'Pet Sematary: Bloodlines'

Stephen King over de volgende verfilming: 'Pet Sematary: Bloodlines'

De prequel in de iconische franchise van Pet Smatary maakt binnenkort zijn opwachting!

Stephen King zorgt altijd voor gruwelijke films waar horrorfans hun vingers bij af kunnen likken. Zijn boek Pet Sematary krijgt nu een prequel in filmland. Wat vindt de auteur daar zelf van?

Pet Sematary: Bloodlines is een prequel op de welbekende Stephen King-titel. De film zal hier helaas niet in de bioscoop verschijnen.

Stephen King
De horror is direct te zien op Paramount+. In Nederland verschijnt de film naar verwachting na de release van 6 oktober op SkyShowtime.

Op X laat King van zich horen over de aankomende horrorfilm. "In het boek is dit het verhaal dat Jud Crandall aan Louis Creed vertelt in een poging hem ervan te weerhouden Pet Sematary te gebruiken", schrijft de auteur.

Meer vrijheden
"Het scenario heeft wat meer vrijheden, maar het is een mooi verhaal", vervolgt hij. "David Duchovny is uitstekend." In de prequel speelt Duchovny de rol van Bill.

Bloodlines vertelt het verhaal van een jongere Jud Crandall, een van de personages uit Pet Sematary. Hij moet in zijn geboorteplaats Ludlow blijven na het ontdekken van sinister geheim.



NieuwsFilm

meest populair