'Rec'-regisseur brengt intense horrorfilm 'Venus' met stripper in de hoofdrol

'Rec'-regisseur brengt intense horrorfilm 'Venus' met stripper in de hoofdrol

Deze film heeft R-rating voor heftig bloederig geweld, taalgebruik en enig drugsgebruik.

Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin de horror uit de betonnen gangen van een vervloekt appartementencomplex komt .Deze Spaanse actie-horrorthriller is losjes geïnspireerd door het korte verhaal van HP Lovecraft 'The Dreams in the Witch House'.

Het verhaal gaat over een stripper Lucia die een tas steelt uit de nachtclub waar ze werkt. Achtervolgd door een bende schurken verstopt ze zich in het appartement van haar zus in Madrid. Het probleem is dat de plek waar ze heeft besloten toevlucht te zoeken, een krachtiger dreiging lijkt te herbergen dan de mannen die haar willen opsporen.

Spaanse cast
De Spaanse regisseur Jaume Balaguero is geen onbekende in het horror-genre. Hij maakte eerder diepe indruk met de [Rec]-films. Ook regisseerde hij het goed ontvangen Sleep Tight (Mientras Duermes) in 2011.

De hoofdrolspelers van zijn nieuwste film zijn de sexy Ester Exposito (Vis a Vis) en Ángela Cremonte (Cable Girls). Verder bestaat de cast uit Inés Fernández, Magüi Mira, Aten Soria, María José Sarrate, Sofía Reyes, Fernando Valdivielso en Federico Aguado.

Release
De 100-minuten lange horrorfilm is nog niet in ons land te bekijken. Gelukkig kun je wel de flitsende trailer kijken (wel even doorklikken).:



NieuwsFilm

meest populair