Critici branden het regiedebuut van Chris Pine volledig af: 'Poolman' is "Schandalig slecht"

Critici branden het regiedebuut van Chris Pine volledig af: 'Poolman' is "Schandalig slecht"

De 'Wonder Woman'-acteur kan het maar beter bij acteren houden.

Poolman, het regiedebuut van Hollywoodster Chris Pine, blijkt een enorme flop. Critici kraken de film, die deze week in première ging op het filmfestival van Toronto, echt helemaal af in hun recensies.

In Poolman speelt Pine een ongelukkige man die zwembaden schoonmaakt in Los Angeles. Op een dag stuit hij op de grootste waterroof in de geschiedenis van de stad. Samen met zijn bondgenoten onderneemt hij actie om de waarheid te kunnen achterhalen.

Rotte tomaat
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Poolman een score van 14 procent - met een gemiddelde beoordeling van een 3.4. Dat is een pijnlijk lage score.

Hoewel deze tomatenscore slechts op basis van zeven recensies is, zijn de critici zo duidelijk in hun oordeel dat ook wij durven te stellen dat Pine het maar beter bij acteren kan houden.

Reacties
"De film duurt slechts 100 minuten, waarvan je er waarschijnlijk 99 verveeld door zult brengen, zo niet geïrriteerd in ongeloof omdat je deze argeloze, ongekunstelde onzin moet aanschouwen", schrijft Siddhant Adlakha van indieWire in een vernietigende recensie.



Michael Rechtshaffen van het toonaangevende The Hollywood Reporter heeft eveneens geen goed woord over voor Pines regiedebuut: "De film ontspoort qua toon al vanaf minuut 1 en zet daarna zijn ondraaglijke instorting naar de bodem in, zijn sterrencast meesleurend in het proces".

NieuwsFilm

meest populair