Zoe Saldana werd overrompeld door 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': "Het was compleet onverwacht"

Zoe Saldana werd overrompeld door 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': "Het was compleet onverwacht"

De actrice dacht niet dat ze opnieuw zo veel te doen zou krijgen.

Zoe Saldana heeft al in heel wat blockbusters gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Star Trek, Avatar en Guardians of the Galaxy. Voor de laatstgenoemde franchise dacht ze dat ze in het derde deel bijna niks te doen zou krijgen, maar de vork zat toch anders in de steel.

Saldana speelt al jarenlang de geliefde Gamora, maar zij kwam op het leven in Avengers: Infinity War. Een andere versie van haar duikt weer op in Endgame, maar deze is niet verliefd op Peter Quill/Star-Lord.

Laatste film
Saldana dacht dat ze in het derde deel niet veel te doen zou krijgen, maar dat was echter wel het geval. Hier laat zij zich nu over uit: "Ik was verbaasd dat Gamora zo'n grote rol kreeg. Ik dacht dat ik na 'Avengers' misschien nog in twee scènes op zou duiken en dan afscheid van haar zou nemen".

"Ik ben echter heel erg dankbaar en blij dat ik haar nog eens mocht spelen. Het was ook heel leuk om deze andere Gamora neer te zetten. Je ziet dat dingen haar bekend voorkomen, maar ze weet niet waarom. Ze is in de war".

Genoten
Saldana eindigt door te zeggen: "Dit was een hele leuke versie van Gamora om te kunnen spelen. Ze is onafhankelijk maar tegelijkertijd ook heel erg wild. Ze is gewoon heel anders. Er zit iets in de Gamora van het derde deel dat we nog nooit eerder hadden gezien".



NieuwsFilm

meest populair