Gerucht: De regisseur voor 26e James Bond-film is eindelijk gevonden

Gerucht: De regisseur voor 26e James Bond-film is eindelijk gevonden

Het is regisseur Matthew Vaughn (The King's Man) die het vervolg op No Time to Die moet regisseren.

Na ruim een jaar vertraging verscheen in 2021 de vijfentwintigste James Bond-film No Time to Die. De film was een succes, maar was ook de afronding van vijf succesvolle delen met Daniel Craig in de hoofdrol.

Bond 26 zal ongetwijfeld nog minimaal twee jaar op zich laten wachten. Desondanks zou het niet vreemd zijn als we binnenkort details krijgen te horen over de cast en crew. Nu is er het gerucht dat niemand minder dan Matthew Vaughn een topkandidaat is voor de regiestoel.

Matthew Vaughn
Regisseur Vaughn kennen we van films als Layer Cake (2004), X-Men: First Class (2011) en Kingsman: The Secret Service (2014). Daarvoor was hij de producent van Britse topfilms als Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) en Snatch. (2000).

De regisseur gaf in 2021 nog aan dat hij niet denkt dat hij ooit een Bond-film regisseert. "Ik denk niet dat de Bond-mensen me zouden benaderen," vertelde Vaughn aan ScreenRant. "Maar ik denk niet dat ze me niet mogen. Ik weet het niet. Ik hou van Bond. Het heeft duidelijk een enorme invloed op me... Wacht maar tot je Argylle ziet."

Groot gerucht
Dit is overigens wel een gerucht dat met een flink korreltje zout genomen moet worden, aangezien de bron niemand minder is dan megascooper Daniel Richtman. Veel van zijn geruchten blijken slechts wat giswerk. Dus het is even afwachten op concretere berichten...


De website JoBlo voegde eraan toe dat ook Christopher Nolan op het lijstje met kandidaten staat. Hopelijk horen we komende maanden meer over Bond 26.

NieuwsFilm

meest populair