3 keiharde misdaadfilms om vanavond te kijken

Spannende misdaad: deze drie films mag de liefhebber absoluut niet missen.


Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films. FilmTotaal heeft vandaag drie films uit het misdaadgenre voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Pulp Fiction (1994)
Regie: Quentin Tarantino | Cast: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Een verliefd crimineel stel - Honey Bunny en Pumpkin - overvalt restaurants. De gangsters Jules en Vincent werken voor de machtige Marsellus Wallace. Wanneer de misdaadbaas op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven een oogje op diens vrouw Mia te houden. Ondertussen werkt de veelbelovende bokser Butch Coolidge zich in de nesten bij Wallace.Se7en (1995)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: HBO Max
William Somerset, een doorgewinterde rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan, gaat samen met zijn enthousiaste nieuwe partner David Mills wanhopig op zoek naar een seriemoordenaar wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel.Lucky Logan (2017)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum, Daniel Craig, Adam Driver, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
De ontslagen mijnwerker Jimmy Logan en zijn broer Clyde, een gehandicapte oorlogsveteraan, beramen een overal tijdens een Nascar-race. Daarvoor hebben ze de hulp nodig van explosievenspecialist Joe Bang, die in de gevangenis zit. Samen met hun zus en de onnozele broers van Bang bedenken ze een plan om hem vrij te krijgen en hun missie te laten slagen.NieuwsFilm

meest populair