Logan Lucky (2017)

See How The Other Half Steals

Steven Soderbergh keert terug met hilarische misdaadfilm.
play

7,2 details

  • 119 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
119 Min Verenigde Staten

Broers Jimmy en Clyde Logan proberen een vloek binnen de familie ongedaan te maken. Dit willen ze doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway.

Regie
Steven Soderbergh
Cast
Channing Tatum, Daniel Craig, Katherine Heigl, Hilary Swank, Adam Driver, Sebastian Stan, Katie Holmes, Katherine Waterston, Seth MacFarlane, Danielle Riley Keough, Macon Blair, Dwight Yoakam, David Denman, Jack Quaid, Briain Gleeson, Jim O'Heir, Farrah Mackenzie.
Release
18.08.2017
Release NL
24.08.2017
Release DVD
29.12.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Soderbergh | Cast: Channing Tatum (Jimmy Logan), Adam Driver (Clyde Logan), Riley Keough (Mellie Logan), Daniel Craig (Joe Bang), e.a. | Speelduur: 119 minuten | Jaar: 2017

Hij is er weer bij en dat is prima! Steven Soderbergh keert na jarenlange afwezigheid terug op het witte doek naar de bios met Logan Lucky. Een misdaadfilm die sterk doet denken aan Soderberghs grootste succes ooit, Ocean's Eleven. Het is een vlotte, soms hilarische film, waarin een grote overval wordt gepland en uitgevoerd door een charmante sterrencast. Deze keer mogen ze zich uitleven met heerlijk zuidelijke accenten.

Het zijn weliswaar niet zulke grote namen als in Ocean's Eleven, maar het is toch opvallend dat Soderbergh zijn comeback maakt met een echte commerciële publieksfilm. Hij kondigde namelijk in 2012 voor het eerst en in 2013 definitief aan te stoppen met films maken. Eerst gaf hij aan dat hij de honger niet meer zo voelde, waarna hij begin 2013 een beruchte filmfestivalspeech hield over hoe moeilijk het was om nog een goede film te maken in het huidige bedrijfsklimaat van Hollywood.

alle artikelen (7)

Logan Lucky Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Logan Lucky

acties