Steven Soderbergh vergelijkt combackfilm 'Logan Lucky' met 'Ocean's 11'

Steven Soderbergh vergelijkt combackfilm 'Logan Lucky' met 'Ocean's 11'

Craig, Tatum, Swank, Driver, Stan, Waterston, Holmes en MacFarlane..!

Ondanks dat Steven Soderbergh had beloofd nooit meer een bioscoopfilm te regisseren, verschijnt dit jaar van hem de komedie Logan Lucky. De film barst van de sterren, maar de filmmaker voorspelt dat er geen enkele glamour aan te pas komt. Soderbergh sprak met Entertainment Weekly.

"Deze is compleet het tegenovergestelde van een Ocean's film. Het is een anti-glam versie van een Ocean's film," aldus Soderbergh tegenover EW. "Niemand draagt mooie kleren. Niemand heeft een cent. Ze hebben geen tech-hoogstandjes en het landschap en de personages verschillen als dag en nacht met die van de Ocean's trilogie."

In Logan Lucky barst het werkelijk van de sterren, met Daniel Craig, Channing Tatum, Hilary Swank, Adam Driver, Sebastian Stan, Riley Keough, Katherine Waterston, Katie Holmes, David Denman, Jack Quaid en Seth MacFarlane. Overigens is Sodenbergh ook betrokken bij het volgend jaar te verschijnen Ocean's Eight, welke hij juist wel een glam-film vindt. Complete interview lezen? Ga naar Entertainment Weekly.

Logan Lucky staat gepland voor 14 december 2017. Hieronder ook een nieuwe foto, met daarop Tatum, Waterston en Driver.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair