3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het geweldige aanbod van deze populaire streamingdienst.


HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Father (2020)
Regie: Florian Zeller | Cast: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss, e.a. | Kijk direct
De dementerende Anthony woont samen met zijn dochter Anne in een haar Londens appartement. Langzaamaan verliest hij steeds meer de grip op zijn leven en begint zijn vertrouwde omgeving steeds minder vertrouwd te voelen. Anne heeft ondertussen plannen om naar Parijs te verhuizen. Haar vader weigert echter elke vorm van externe hulp. Ze komt daardoor voor een lastig dilemma te staan.Kimi (2022)
Regie: Steven Soderbergh | Cast: Zoë Kravitz, Rita Wilson, Byron Bowers, e.a. | Kijk direct
Angela, een vrouw met pleinvrees, werkt voor een bedrijf dat een service voor stemcommando's aanbiedt. Haar taak is het beluisteren van opnames waar de software de klant verkeert begreep. Wanneer ze een opname van een geweldsmisdrijf ontdekt, moet ze haar angsten zien te overwinnen om de zaak te onderzoeken.Joker (2019)
Regie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.NieuwsFilm

meest populair