Maakt een bekend gezicht een comeback in 'Final Destination 6'?

Volgens de geruchten keert een opvallend personage terug voor de nieuwe 'Final Destination'


10 jaar na de laatste Final Destination-film wordt er eindelijk gewerkt aan een zesde deel. En het lijkt erop dat een bekend personage zijn herintrede maakt.

In de Final Destination-films staan personages centraal die een dodelijk ongeluk overleven en aan de dood ontsnappen. Vervolgens worden ze door de dood zelf opgejaagd en komen ze een voor een om het leven door bizarre ongelukken.

William Bludworth
Volgens Bloody Disgusting is Tony Todd aan de cast toegevoegd. The Candyman-ster verscheen in drie eerdere Final Destination-films als William Bludworth.

Bludworth is de eigenaar van een begrafenisonderneming. Hij dient als gids voor de gedoemde personages en legt hen de regels van de dood uit. Volgens sommige fans is Bludworth zelf de personificatie van de dood.Final Destination 6
De laatste film in de reeks, Final Destination 5, verscheen in 2011. Nu is er eindelijk, na 12 jaar, een zesde film aangekondigd.

Final Destination: Bloodlines zal dieper ingaan op de mythologie achter de films. De nieuwe film wordt geregisseerd door Zach Lipovski en Adam B. Stein.

De nieuwe horror-film heeft nog geen verschijningsdatum. De productie ligt momenteel stil in verband met de stakingen in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair