3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Hier zijn drie spannende Scifi-films om simpelweg van te genieten.


Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

65

Regie: Scott Beck| Hoofdrollen: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman|
Kijk nuNa een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens...

[film=https://www.filmtotaal.nl/film/36289]Mother/Android

Regie: Mattson Tomlin | Hoofdrollen: Chloe Moretz, Liam McNeill, Raúl Castillo | Kijk nuWanneer hun vaderland verstrikt raakt in een oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriendje Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij de vesting van de rebellerende androïden.

Paradise

Regie: Boris Kunz | Hoofdrollen: Numan Acar, Iris Berben, Aiste Dirziute| Kijk nuNadat zijn vrouw wordt gedwongen om 40 jaar van haar leven op te geven als betaling voor een verzekeringsschuld, zoekt een man wanhopig naar een manier om ze terug te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair