Deze spannende scifi-thriller weet Netflix helemaal te veroveren

De scifi-dinofilm 65 met Adam Driver staat pas net op Netflix, maar verovert wel gelijk de eerste stek in de Netflix Top 10.


Toen de eerste trailer voor 65 verscheen, waren veel filmfans waarschijnlijk best wel verrast. In de beelden is namelijk Star Wars-acteur Adam Driver te zien die het moet opnemen tegen dino's die rechtstreeks uit Jurassic World vandaan leken te komen. Geen wonder dat de film na zijn debuut op Netflix gelijk op de eerste stek staat in de Netflix Top 10.

De scifi-thriller komt van filmmakers Scott Beck en Bryan Woods en Netflix omschrijft hun films met woorden als "spannend, meeslepend" en "scifi-avontuur". Naast Driver hebben ook Ariana Greenblatt en Chloe Coleman rollen in 65.

Wisselende ontvangst
Op Rotten Tomatoes komt 65 op de Tomatometer niet verder dan 34 procent na 124 stemmen. De Audience Score is met 65 procent een stuk beter. FilmTotaal-recensent Terence Shea zag de film ook en gaf 2,5 ster en concludeerde:

"65 is te vergelijken met Cowboys & Aliens. Twee films met een plot dat sciencefiction mixt met iets historisch en voornamelijk bestaat uit hoe personages van A naar B reizen - alles serieuzer dan het had hoeven zijn. Dus als de laatstgenoemde destijds in de smaak viel zal dit geen tegenvaller zijn. Wie een actiespektakel verwacht, met of zonder knipoog, zal zo'n vijfenzestig keer denken 'gebeurt er nog wat?'"

Nu op Netflix
Wil je 65 (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een astronaut en zijn passagier overleven een noodlanding en moeten de gevaren van de prehistorische aarde overleven om hun enige kans op ontsnapping te bereiken.

NieuwsFilm

meest populair