Topfilm met Tom Hanks blijft een monsterhit op Netflix

Tom Hanks en A Man Called Otto keren weer terug in de Netflix Top 10.


De Netflix Top 10 is een verzameling van uiteenlopende films en vaak bivakkeren de meest opvallende releases op de streamingdienst enkele dagen tot weken in de lijst. De film A Man Called Otto lijkt maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van deze Top 10.

De film van regisseur Marc Forster was eerder een succes op het witte doek en nu keert de dramakomedie terug in de Netflix Top 10 op plaats negen. Netflix omschrijft de film met woorden als "aangrijpend, ontroerend" en "tranentrekker".

Sterk ontvangen
Met rollen van Tom Hanks, Mariana Treviño en Rachel Keller mag A Man Called Otto zich rekenen tot de best ontvangen films van 2022 onder het publiek. De Tomatometer op Rotten Tomatoes kwam niet verder dan 70 procent, maar de publieksscore op die website staat op 97 procent. Na 129k stemmen staat de IMDb op een 7,5/10.

FilmTotaal-recensies Arjan Welles zag de film ook en gaf bijna het volle pond en schreef: "Forster weet precies waar hij zijn kijker hebben wil en levert een feelgooddrama waar zelfs de grootste zuurpruimen toch van zullen moeten toegeven dat het gewoon een fijne film is."

Nu op Netflix
A Man Called Otto staat sinds 9 augustus op Netflix en mocht je de film nog niet hebben gezien, dan vind je deze nu hier op de streamingdienst.


Een gepensioneerde knorrepot, kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant zijn eigen einde, maar wordt gedwarsboomd door een jong gezin dat in zijn leven verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair