Jonathan Majors, de belangrijkste Marvel-ster van dit moment, moet binnenkort naar de rechter: ernstig vergrijp

De uitkomst van de rechtszaak zal waarschijnlijk beslissen of hij wel of niet terugkeert.

Door redactie
Jarenlang was Josh Brolins Thanos dé grote schurk van het MCU. Hij maakte het de Avengers behoorlijk lastig, maar nu is dat de taak van Jonathan Majors' Kang the Conqueror. Toch is het nog steeds niet helemaal zeker of hij wel of niet terugkeert.

De acteur werd namelijk enige tijd aangeklaagd door zijn ex-vriendin voor mishandeling. Zij beweert namelijk dat hij haar zou hebben aangevallen, toen zij hem betrapte toen hij aan het chatten was met een andere vrouw.

Ander verhaal
Majors zelf heeft dit altijd ontkend en zegt dat zijn ex hem juist aanviel. Enkele weken na de aanklacht van zijn ex kwam hij met een heel ander verhaal, namelijk dat zij degene was die agressief en gewelddadig reageerde.

Majors zei dat zijn ex dronken en hysterisch was en hem dus aanviel. Zo zou zij hem gekrabd en geslagen hebben, waardoor de acteur zelfs achterbleef met bloederige wonden. Hoe de vork precies in de steel zit is nog niet bekend, maar daar moet de komende weken verandering in komen.

Rechtszaak
De acteur, eveneens bekend van Hostiles en Creed III, moet volgende maand naar de rechtszaal. Hier zal hij, eveneens als zijn ex, ondervraagd gaan worden. De uitkomst van de rechtszaak zal uiterst belangrijk zijn voor de toekomst van Majors.De nodige mensen denken dat Marvel niet met hem door zal willen of kunnen gaan als hij schuldig wordt bevonden. Naar verluidt is de superheldenstudio zelfs langzaam maar zeker al aan het nadenken over wie hem zou kunnen opvolgen.

NieuwsFilm

meest populair