Van 'Superbad' tot 'Poor Things': actrice Emma Stone is nu megarijk

Emma Stone, bekend van o.a. 'The Amazing Spider-Man' en 'La La Land', is een succesvolle Amerikaanse actrice met een geschatte nettowaarde van 40 miljoen dollar.


Emma Stone is een Amerikaanse actrice, stemactrice en model. Zij is in Nederland misschien wel het bekendst met haar rollen in The Amazing Spider-Man en La La Land.

De 34-jarige ster acteert al meer dan 20 jaar. Ze is uitgegroeid tot een van de best betaalde Hollywood-sterren van het moment. Haar nettowaarde wordt geschat op 40 miljoen Amerikaanse dollars. Ze is dus best wel rijk.

Veel nominaties en awards
Emma Stone heeft al veel nominaties en awards mogen ontvangen, waaronder een Oscar en een Golden Globe. Daardoor durfde zij voor de film La La Land zo'n 75% van het budget voor de film te vragen. Zij vroeg zo'n 26 miljoen en terecht, want de film werd extreem succesvol.

In andere jaren schommelen haar salarissen tussen 7 en 20 miljoen. Zo verdiende zij voor Cruella 8 miljoen. Het bedrag voor haar nieuwe film Poor Things zal vast ook hoog liggen, want Emma zit nog steeds op haar top.

Pitch aan haar ouders
Al met al niet verkeerd voor een tiener met een droom en een Powerpoint presentatie. Hierop vertrok haar moeder met haar naar Los Angeles en de rest is geschiedenis.

Hier in dit artikel van Celebrity Networth staat meer over Emma. In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show vertelt Emma over haar pitch aan haar ouders.NieuwsFilm

meest populair